OBS! Ändrade datum för skogsprov!


Skogsprov i Handskberget anordnas 20–21 augusti.
  (Proven är flyttade från 31/8–1/9).

Sista anmälningsdag: Torsdag 8 augusti


Om du är anmäld men inte kan deltaga 20-21/8 får du såklart tillbaka avgiften. Hör av dig till shop@weimaranerklubben.se så ordnar vi med återbetalning.

Årets Pingstläger blev en succé!

Årets pingstläger blev en succé – både hundar, förare och instruktörer hade en mycket trevlig helg på Bergslagsgården i Sävsjön. 47 hundar, varav 10 valpar, var med och tränade och ytterligare ett 20-tal hundar fanns på plats.

Vi hade tre dagar med strålande sol och härligt umgänge. Särskilt glädjande är den höga nivån på årets deltagare; både förare och hundar arbetade mycket bra! Håll utkik efter reportage i nästa nummer av WeimaranerNytt!

Vi vill tacka alla deltagare och instruktörer för er insats under helgen.

Ett särskilt tack går till Anders Landin och Peter Nilsson som har hjälpt till med träning för valpar och vuxna hundar och till våra viltspårprovdomare Anders Pettersson och Leif Högdahl som tillsammans dömde 33 prov under pingsten.

Vi hade under helgen även besök av Berslagsposten som gjorde ett reportage om lägret, artikeln hittar du här: http://www.na.se/artikel.asp?intId=1329503 och Dana Yamini, en av våra medlemmar, spenderade mycket tid med kameran och han låter hälsa att vill någon ha bilder på sin hund så går det bra att höra av sig till honom på mail dana.yamini@bredband.net

 

/Lägerarrangörerna Sigrid och Micke

FacebookFacebook