OBS! Ändrade datum för skogsprov!


Skogsprov i Handskberget anordnas 20–21 augusti.
  (Proven är flyttade från 31/8–1/9).

Sista anmälningsdag: Torsdag 8 augusti


Om du är anmäld men inte kan deltaga 20-21/8 får du såklart tillbaka avgiften. Hör av dig till shop@weimaranerklubben.se så ordnar vi med återbetalning.

Träningsmöjligheter på Fjällskär

Klubben har lyckats få tillgång till träningsmöjligheter på Fjällskärs gård som ligger utanför Nyköping intill Skavsta flygplats. Fågeltillgången är mycket god på både rapphöns och fasan. Träningen sker i samarbete med Östsvenska Fågelhundsklubben och Svenska Bretonklubben, vi har möjlighet att släppa 6-8 hundar per dag under hela oktober (undantag den 20/10). Kostnaden är ca 500-600 kronor/dag och hund beroende på hur många vi blir.

Anmälan sker till Per-Inge Eriksson, där anger ni vilken dag ni är intresserad av att komma samt hur många hundar ni har med er. Därefter mailas mer information ut till deltagarna. Passa på att utnyttja denna unika möjlighet som Fjällskär erbjuder!

Kontaktperson för Weimaranerklubben är Elisabeth Beskow alt. 0709-200839.

FacebookFacebook