Bilder till WeimaranerNytt

EFTERLYSNING!

Redaktörskorna, (!, mer om det i nästa WN)   😉  skulle vilja efterlysa lite bilder.

Nu så här i valptider så skulle vi på WeimaranerNytt bli väldigt glada om alla UPPFÖDARE där ute ville skicka lite fina valpkulls-bilder åt oss.

Det är alltså inte bilder på den nyhemkomna valpen vi efterlyser (även om de också är fantastiskt söta) utan bilder från valpkullar. Busbilder, sovandes, badandes, ätandes och så vidare i det oändliga.

Det spelar ingen roll om du ”bara” har haft en valpkull eller om du är inne på kull nummer 25, har du fina bilder från en valpkull så är det dem vi efterlyser. Gärna inklusive prefix och vem som tagit bilden. Namn på föräldradjur är inte nödvändigt.

Adressen är som vanligt WN@weimaranerklubben.se.

Tack på förhand!

FacebookFacebook