OBS! Ändrade datum för skogsprov!


Skogsprov i Handskberget anordnas 20–21 augusti.
  (Proven är flyttade från 31/8–1/9).

Sista anmälningsdag: Torsdag 8 augusti


Om du är anmäld men inte kan deltaga 20-21/8 får du såklart tillbaka avgiften. Hör av dig till shop@weimaranerklubben.se så ordnar vi med återbetalning.

Weimaranerlägret 2014

När? Var? Och vem kan vara med?

SWeiK har nöjet att återigen bjuda in alla nya och gamla medlemmar, allt från småvalpar till veteraner, oavsett utbildningsnivå, målsättning och intresse till det årliga Weimaranerlägret på Bergslagsgården utanför Hällefors i Kristi Himmelsfärdshelgen (29 maj-1 juni) 2014.

Det här blir nionde året i rad som lägret genomförs och vi hoppas på många deltagare med intensiva träningspass och mycket socialt umgänge. Alla kan vara med! Boka in den helgen redan nu och dra med dina weimaranerkompisar. Vi lovar att det blir härliga dagar!

Vi tar emot anmälningar från 1/1 2014.

Mer info om priser och tider kommer längre fram.

Zandra Öjring, Eva Bjärud och Micke Svedberg håller i planeringen av lägret 2014 och många fler kommer att hjälpa till under lägerdagarna. Frågor om lägret besvaras i första hand på weimaranerlagret@weimaranerklubben.se.

FacebookFacebook