Klubbmästerskap i viltspår 2013

Svenska Weimaranerklubben bjuder in till klubbmästerskap i viltspår 2013

Viltspår - Weimaranerlägret

Viltspår – Weimaranerlägret 2011. Foto: Rolf Ryberg

Vandringspriset för klubbmästerskapet i viltspår heter ”Purdeys pris”. Det delades ut första gången 1998 och då var det en ung långhårshane, Woksebs Lion som vann.

Priset är en hjorttrofé som är monterad på en vacker träsköld och det instiftades av Lennart Karlsson till minne av ett särskilt beundransvärt eftersök som hans jakthund Mälarens Purdey (född 1985 efter Odin vom Zenthof och Mymlan) gjorde på en skadad hjort.

Klubbmästerskapet avgörs i öppen klass, din hund måste därför vara godkänd i anlagsklass för att kunna vara med och tävla. Kanske är det ni som får hem den vackra skölden i år?

Datum: Söndagen den 12 maj

Plats: Sävsjön, Hällefors, i samband med weimaranerlägret

Klass: Öppen klass

Anmälan: Anmälan görs senast den 12 april genom att

  1. skicka namn på hund och förare samt förarens adress och telefonnummer till SWeiKs jaktprovssekreterare Lisbeth Ericsson (lisbeth.jeriko@telia.com) och
  2. sätta in provavgiften, 300 kronor, på SWeiKs PG 460 66 06 – 4.

Boende: Tid för samling meddelas i PM två veckor innan provet men räkna med att det blir samling på morgonen, så du kan behöva ordna boende. Vi rekommenderar Bergslagsgården i Sävsjön, som just denna helg bokas hos Micke Svedberg på weimaranerlagret@weimaranerklubben.se. Det finns även vandrarhem i närheten.

Lägerdeltagande: Det kommer gå bra att kombinera klubbmästerskapet med lägerdeltagande, starttider på klubbmästerskapet kommer i möjligaste mån anpassas efter lägerprogrammet.

Frågor: Frågor om klubbmästerskapet besvaras i första hand av Stig Ericsson som är ansvarig för provet. Du når Stig på Stig.Ericsson@infratek.se eller 070-329 09 12

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

FacebookFacebook