Valpförmedling

Foto: J&C Paulsson

Nedanstående valpkullar fyller, utöver SKKs regler, Svenska Weimaranerklubbens ställda avelskrav på föräldradjur för valpförmedling.

SWeiKs riktlinjer för valphänvisning


Valpar


 Loyal Silvers Rebecca Hansson & David Fryklind
  Torvmossevägen 9 Molkom 65597
Valpar: 5 tikar & 3 hanar
Födda: 2019-03-21
Efter: J Skyttens Kvaser Af Granit
Regnr: SE13572/2013
Utställning: Ck
Jaktprov: 1:a UKL
Mental status: BPH
HD-röntgen: A
  Ägare: Camilla Liljekow, 0706-02 13 66
 .  
  Undan: J, SE V-15, SE VCH Lockfågelns Barbera D’Alba Piani
  Regnr: SE30231/2013
Utställning: Ck, BIM
Jaktprov: 2:a ÖKL
Övriga meriter: Svensk viltspårschampion
Mental status: BPH
HD-röntgen: A
  Ägare: Rebecca Hansson, 0739-08 68 90

Omplacering


 

Söker tyvärr ett nytt hem till min 3 åriga hane NORD JV-16, SE JV-16, DK JV-16, NO JV-16, NO V-17, RLD N, WeimStars Frozen Ice af Troy ”Ace”

Eftersom han har blivit pappa till två kullar nu så tror han så klart att han skall bli pappa varje gång som en av mina tikar löper i min kennel. Och det är jobbigt både för mig och honom. Så därför tror jag att det blir lugnare och bättre för oss båda om han får ett nytt hem istället!? Han är ovanligt lugn när det gäller andras löptikar dock! Och bryr sig knappt alls! Så det är inga problem att träna/ tävla med löptikar i närheten!

Han är väldigt duktig och tycker att det är roligt med nosework/ specialsök och rallylydnad. Så därför skulle jag vilja att han får fortsätta att tävla i det! Han har också ganska starkt jaktanlag. Så något typ av jakt skulle han så klart också uppskatta.

Jag vill att han skall kunna följa med till jobbet varje dag så att han slipper att vara på hunddagis eller stå i en hundgård. Han är ovanligt social och framåt med främmande människor för rasen. Både vuxna och små barn.

Han finns i min kennel i Göteborg. / Mvh Sara, 0769-084983

 

 


 

Vill du publicera en annons här?

På sidan för annonsbeställning finns ett formulär som du ska fylla i. Du behöver ett lösenord dit som du kan beställa av web@weimaranerklubben.se.

Om formuläret inte fungerar hos dig kan du fylla i blanketten för valphänvisning och omplacering, scanna den och skicka den till avel@weimaranerklubben.se

För information om valphänvisning och omplaceringshänvisning kontakta: avel@weimaranerklubben.se