Valpförmedling

Foto: J&C Paulsson

Nedanstående valpkullar fyller, utöver SKKs regler, Svenska Weimaranerklubbens ställda avelskrav på föräldradjur för valpförmedling.

SWeiKs riktlinjer för valphänvisning

Valpar

Inga valpar annonseras för närvarande


Omplacering


Tillfällig omplacering

På grund av utlandstjänstgöring behöver weimaranern Wilson omplaceras under ett år.

Han är en okastrerad hane på snart 8 år. Van vid katter och andra djur, ej uppvuxen med barn. Kan vara själv och är enkel i all hantering. Han används inte i jakt men är startad på ett antal jaktprov. Aktiveras främst genom ett aktivt friluftsliv och drag på nybörjarnivå – det går utmärkt att åka skidor/skridskor efter, att jogga eller använda honom som draghjälp på fjällvandringen. Även apporteringsträning för aktivering året runt och i alla former, utöver det har vi testat det mesta (agility, rallylydnad, sök, spår etc.), som den weimaraner han är tycker han allt är fantastiskt roligt.

Jag står för alla omkostnader under året, även hunddagis om det är aktuellt.

Mvh

Linda Edman

Kontakta mig på telefon 0736501347 eller mail till edman_linda@hotmail.com


Vill du publicera en annons här?

På sidan för annonsbeställning finns ett formulär som du ska fylla i. Du behöver ett lösenord dit som du kan beställa av web@weimaranerklubben.se.

Om formuläret inte fungerar hos dig kan du fylla i blanketten för valphänvisning och omplacering, scanna den och skicka den till avel@weimaranerklubben.se

För information om valphänvisning och omplaceringshänvisning kontakta: avel@weimaranerklubben.se