Valpförmedling

Foto: J&C Paulsson

Nedanstående valpkullar fyller, utöver SKKs regler, Svenska Weimaranerklubbens ställda avelskrav på föräldradjur för valpförmedling.

SWeiKs riktlinjer för valphänvisning


Valpar


Inga valpar annonseras för närvarande

 


Omplacering


 

Weimstars Superman Af Achille

Regnr SE37068/2015, född 2015-05-16

Denna supertrevliga och fina killen behöver ett nytt hem! Han är efter
J, SE JCH, NORD UCH, SE VCH Classic Dream’s Black Grouse ”Achille”
&
J, Gaia Scandinavia Fala Love’a ”Gaia”

Han är 3 år nu. Och hans matte kan tyvärr inte ha kvar honom längre eftersom hon jobbar för mycket hemifrån nu för tiden.

”Secco” tycker om människor i alla åldrar och går även bra ihop med andra hundar. Han har en stor vattenpassion och tycker om att apportera. Han är sparsamt jakttränad. Men står fint för både skogsfågel i skogen och Ripor i fjällen.

Jag och hans matte vill så klart att han skall få ett aktivt liv med jakt eller annan aktivering! Han är även väldigt lovande exteriört! Så det hade varit roligt om han blev utställd också!? Han är ingen problemhund. Och han har heller inga sjukdomar etc.

Om ni är intresserade av ”Secco” kan ni höra av er till mig, antingen på messenger privat eller på min hemsida. Eller min mobil!? ??

/ Mvh Sara, WeimStars kennel, 070-543 00 92.

 


 

 

Vill du publicera en annons här?

På sidan för annonsbeställning finns ett formulär som du ska fylla i. Du behöver ett lösenord dit som du kan beställa av web@weimaranerklubben.se.

Om formuläret inte fungerar hos dig kan du fylla i blanketten för valphänvisning och omplacering, scanna den och skicka den till avel@weimaranerklubben.se

För information om valphänvisning och omplaceringshänvisning kontakta: avel@weimaranerklubben.se