Categories:

Ett stort tack till alla som gjorde vårt 30 års Jubileum!

Vi tänker först på vår provledare Ann-Sofie Erixon som med lugn och säker hand ansvarat och ordnat det mesta från tidig planering till genomförande och gjort det fantastiskt fint. Vår största uppskattning till henne – hon är värd en guldmedalj!

Tack även till Nicke Niklasson som tillsammans med AnnSofie ordnat med så mycket inför och under jubileumet.

Vi tackar våra jaktprovsdomare Gunnar Ericsson, Lars Olander och Lars Thulin, skyttarna Christian Håkansson, Eva-Mia Sjölin och Anders Svensson, markvisare Erling Bengtsson, Börje Bäsk och Sture Lindquist.

Vi har också fått stor hjälp från det entusiastiska och alltid lika hjälpsamma paret Birgitta och Lars Jönsson som varit behjälpliga med provledarskapet samt handlett alla funktionärer: Anette och Conny Fransson, Björn Glimholt, Peter, Leo Andrén.

Vi vill också tacka våra utställningsdomare Mrs Gil Simpson och Miss Julie Turner, utställningssekretariat Inger Bergman och Bosse Blomquist, ringbyggare Beskows & Niklassons med engelska gästerna Mr & Mrs Steve Chant och Mr David Pilkington, kommissarien Marie Nylander, utställningsansvarige Mia Källberg. Klubbens PR ansvarige Louise som hjälpt oss att ordna så fina priser till pristagarna och Viltmästare Maria Qvarnström som trots att hon är nytillträdd ordnat det så bra med vilt och transport av detta till jubileumet.

Tack till alla våra sponsorer som så generöst skänkt priser till oss:

Carl Lamm, Naturbokhandeln, Snappy, Royal Canin, Lupus Foder, Svenska Jägareförbundet, Saga Form, Regiondjursjukhuset i Helsingborg, Hedeby Zoo, Lockfågelns Kennel, Hundshopen i Forshaga och Brukshundscenter.

Vårt varmaste tack ger vi till alla medlemmar och gäster från Danmark, Norge, England som kommit till Öland för att fira vårt 30 års Jubileum tillsammans med oss.

Grattis till er som visat upp fint arbete med hund och fått pris, grattis till er som var nära – nästa gång är det kanske er tur att gå till pris.

TACK och GRATTIS till 30 år med Svenska Weimaranerklubben

Mikael Johansson

Tags:

Comments are closed