Wera apporterar mård. Foto: Jenny Degerman

I dagarna kom det ut en efterlysning från Västerbotten. Det är våra medlemmar Annelie Johansson och Jenny Degerman som undrar om det inte finns fler träningssugna ekipage i Västerbotten. För precis som de säger, så finns det ju en hel del weimaraner i Västerbotten vid det här laget och träna bör man. Något som blir så mycket roligare om man är några fler! 🙂

För den som är intresserad så anmäler ni er till Annelie eller Jenny på facebook. Det går också bra att kontakta dem via facebookgruppen ”Hund och skytteträning, Handskberget Björklund”

Här nedan har ni deras efterlysning i sin helhet.

 

 

 


Träningskompisar efterlyses!

Vi tränar för fullt här uppe i Västerbotten men det är så mycket roligare om man är ett gäng som tränar tillsammans. Vad vi vet så finns det många SKF hundar i Västerbotten och Norrbotten som skulle kunna vara med oss och träna eftersöksgrenarna. Det svåra är att hitta rätt på dem ? och att få dem intresserade. Så nu skriver jag här och uppmanar er, som vet om hundar här uppe, att tipsa dessa om oss.
 
Vi, jag och Jenny Degerman, kommer att träna i Varuträsk, Skellefteå, söndagen den 20/6 kl.10.00.
Vi har tillgång till vatten med båt och för de som behöver har vi skott med startpistol. Vi har även tillgång till skog för kanin/rävsläp. Träningen kostar inget men för de som behöver vilt kommer jag att ta betalt för.
 
För att vi ska kunna planera för dagen och ta fram rätt antal vilt så vill vi att ni anmäler er senast torsdag den 17/6.
 
Vi hoppas nu att vi blir ett gäng som kan träna och ha skoj ihop.
 
Observera! Det går att träna utan att starta på prov även om vi hoppas att någon blir sugen på det.
 
Både Jenny och jag har erfarenhet av att starta hund i alla 3 klasserna. Unghund, öppen och elit. Vi har även erfarenhet av apporteringstokiga hundar och av hundar som vi fått jobba lite mer med.
 
Hälsningar
Annelie och Jenny

Tags:

Comments are closed