Den 20 juli kommer alla SWeiKs ordinarie jaktprov att finnas tillgängliga i webbshopen. Inför detta vill vi också passa på att informera om en viktig grej att ha i åtanke inför Ölands-proven.

Samtidigt som klubbens fältprov är på Öland, går nämligen öns största attraktion av stapeln: Ölands Skördefest. Vi vill därför redan nu upplysa er som tänkt starta på provet att vara ute i mycket god tid! Många boenden är redan fullbokade, och det blir inte lättare om man ska finna platser där hund är tillåtet. Varför inte passa på och ta del av en härlig folkfest, någon dag extra, på solens och vindarnas ö?

Klubben kommer inte kunna hålla den höga servicenivån med att boka ett gemensamt boende, utan var och en får boka sitt boende själv. Vi kommer dock att försöka få till en gemensam middag på lördagskvällen. Information om detta kommer ut till provdeltagarna i god tid.

Vi vill också informera att trafiken kommer att vara mycket tät, och man kan räkna med långa köer på söndagen, då alla lämnar ön.

Provet är bokat med dubbla partier för båda dagarna. Provet kommer att vara i Gynge, alt Resmo, den 2 och 3 oktober.
Vid sökning i bland annat booking.com och på hemsidor, finner vi i alla fall några bra boende som har tillgängligt boende just nu:

Hagapark.se
Talludden.nu
Via booking.com: Villa Tullgatan
Verasveranda.eu – SWeiKs medlemmar har reducerat pris 27/9-4/10. 

 

Så kort sagt, har du planerat att starta på Ölandsproven, försök hitta boende redan nu.

Tags:

Comments are closed