Träningssugen?
Här kommer en liten hälsning från gänget hos Stående fågelhundsträning på Gotland 🙂


Nu är höstens kursdatum klara !
19-22 augusti
16-19 september
2-5 oktober
21-24 oktober
4-7 november
18-21 november
 
Vi börjar kursen med teori där vi går igenom revieringens grunder för att sedan gå ut i grupp på de gotländska fälten. Väl ute på fälten så släpper vi våra hundar till att börja med i enkelsläpp för att sedan gå över till parsläpp för de hundar och förare som är redo för det. Dagarna på fält kommer att mixas av teori och praktik. Vi kommer att prata och gå igenom olika situationer tillsammans i grupp så även när du inte släpper hund själv så finns stora möjligheter till att lära sig nya saker, se nya hundar och förare.
 
Kursens upplägg gör att varje förares träning blir väldigt individanpassad vilket i sin tur leder till att vi gärna ser en mix av rutinerade förare som tex vill fila lite på vändningar och djupet samt oerfarna förare som vill lära sig hur reviering fungerar i stort.
 
Vid intresse maila till:
anni.tornqvist@gmail.com
 
Är du uppfödare eller är ni ett gäng glada fågelhundsägare där dessa datum inte passar, tveka inte att höra av er så kan vi se om vi kan ordna en kurs eller annat önskemål på ett datum som passar.
 
Vid intresse kan vi hjälpa till att anordna ett särskilt prov i eftersöksgrenar samt fält i anslutning till kursen i mån av möjlighet/tillgänglighet av domare och provledare samt inom restriktionernas ramar.
 
Vi, Marcus Niklasson, Annelie Törnqvist och Per-Kickan Karlsson på Gangvidefarm hälsar er varmt välkomna

Tags:

Comments are closed