Categories:

SKF firar 15-årsjubileeum 2011!

Utöver den utställning som anordnas under sommaren tänker SKF även satsa på ett jubileumsfältprov!

Här följer lite kortfattad information, så du kan planera för ett deltagande. Vi vågar lova att det blir väldigt spännande med alla raser som ingår i SKF. När detaljerna blir klara så återkommer vi såklart med mer information och med möjligheter till anmälan!

Det blir fyra dagars prov med start torsdagen den 29:e september, sista provdag blir söndagen den 2:a oktober. Två av dessa dagar blir det även internationella prov, för hundar som startar i elitklass. Vi räknar med att det blir många startande hundar och många besökare, det är få marker i landet som klarar av dessa förutsättningar. Att det är vackert och utmanande vilt och biotop på Gotland, ja det blir grädde på moset!

Alla detaljer, om boende, klasser, anmälan, resande och andra viktiga förutsättningar kommer du att läsa mer om på SKF:s hemsida www.specialklubb-skf.se under våren. Det du ska göra nu är att skriva in dessa datum i din kalender, och sedan sätta igång och träna inför säsongen 2011!

Datum: 2011-09-29 till och med 2011-10-02
Plats: Gotland

Allt gott i vår, vi ses på Gotland!!

SKF:s styrelse
.

Weimaranerklubbens sponsorer stödjer vår verksamhet – Uppmärksamma dem!

Guld-sponsor:

Ricoh erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom kontor, dokumenthantering och IT. Drivkraften är att alltid leverera marknadens mest effektiva, säkra och miljöanpassade lösningar, för just ditt företags behov. Lösningar som bidrar till att utveckla din verksamhet och affärsidé.

Brons-sponsorer:

Tags:

Comments are closed