Välkomna till Öland och Weimaranerklubbens KM den 3-4 oktober.

Nu är det hög tid att planera för deltagande i årets klubbmästerskap och rasmönstring för Weimaraner 2015. Mästerskapet är ett odelat prov som i år är på fält, där du kan bli årets Weimaranermästare, årets fältmästare eller årets eftersöksmästare. Du har även chansen att erövra skyttens pris.

Eftersom det är odelat prov behöver du inte ha startat tidigare i år, alla discipliner genomförs under två dagar. Du kommer att starta på fält ena dagen och genomföra eftersöksgrenarna den andra.

oland07Vi kommer att ha s.k. förläggning i Färjestaden på Talluddens Stugor & Camping. Där finns ett större antal hundvänliga stugor i olika standard. För att boka boende där, gå in på www.talludden.nu och kontakta dem via mejl på info@talludden.nu eller ring på tel. 0485-31122.

På lördag kvällen kommer vi att ordna en jaktprovsmiddag och anmälan till den kommer att tas upp i samband med att du får ditt PM, ca 2 veckor innan provet. Då kommer även pris och meny presenteras. Givetvis kommer vi att försöka hålla menyn i Öländska smaker.

Frågor om provet kan ställas till AnnSofie Erixon, som är ansvarig provledare, antingen via mejl mpg3@telia.com eller på telefon 0705-63 13 62, efter kl. 18.00.

Information om anmälan mm. hittar du i menyn under Aktiviteter – jaktprov.

Startavgiften är 530 kr per hund.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN

AnnSofie Erixon

 

Comments are closed