Categories:

Det pirrar lite i magen när jag tänker på mitt beslut och vad det innebär. Men det är ett bra pirr, ett förväntansfullt pirr som säger mig att det här kommer bli riktigt, riktigt roligt.

Att skriva har alltid varit en av mina passioner och att dessutom få skriva om den absolut största passionen av dem alla, ja det kan ju knappast bli bättre än så. I mitt huvud trängs det just nu massor med ideér och tankespår om vad jag vill att ni ska få läsa om, skratta åt eller förundras över.

Jag ska göra mitt yttersta för att fylla Weimaranernytt med intressant, inspirerande och rolig läsning om allt mellan himmel och jord som rör våra grå.

Så håll i hatten för nu kliver jag i skorna som ny redaktör för Weimaranernytt. Det är stora skor att fylla efter Nina och Evas fantastiska arbete under åren som gått men jag ska göra mitt yttersta.

Är det något särskilt ni vill läsa i tidningen, eller har ni kanske någon egen text ni vill ha med så hör gärna av er. Med hjälp av era bidrag, tankar och ideér törs jag lova att ni har massor med spännande läsning framför er.

Varma hälsningar

Jenny Vinsa
wn@weimaranerklubben.se

0738-27 66 47

 

Tags:

Comments are closed